
به گزارش ملاردی ها به نقل از شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد ، کارشناسان بهداشت محیط با حضور در محل این کارگاه که در شرایط کاملاً غیربهداشتی و بدون مجوزهای قانونی فعالیت میکرد، حدود ۲ تُن و ۶۰۰ کیلوگرم زیتون فرآوری شده را توقیف کرده و نمونههایی را برای بررسی به آزمایشگاه مواد غذایی ارسال نمودند.
همچنین در جریان این بازرسی، ۲۴۰ کیلوگرم نمک صنعتی و ۷۰ کیلوگرم افزودنی غیرمجاز شناسایی و معدوم شد.
این کارگاه به دستور مقام قضایی پلمپ گردید و پرونده متخلف برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شد.
تاریخ و زمان انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۴، زمان ۰۹:۲۴
کد خبر: W4408
انتهای پیام/