
محمد امینی با تاکید بر برخورد قاطع با نانوایان متخلف ، اظهار داشت : در مرحله نخست ، با نانوایان متخلف برخورد و جریمه اعمال می شود و در صورت تکرار ، قطع سهمیه آرد در دستور کار قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به الزام نصب نرخ نامه جدید در واحدهای نانوایی گفت : تمام نانوایان موظف هستند نرخ مصوب را در معرض دید عموم قرار دهند و از هرگونه گران فروشی یا کمفروشی خودداری کنند.
امینی همچنین بر افزایش کیفیت نان تولیدی ، تشدید نظارت ها ، و برخورد جدی با تخلفات صنفی تاکید کرد و افزود : تیمهای نظارتی باید به صورت مستمر عملکرد نانوایان را ارزیابی کرده و با متخلفان برخورد قانونی صورت گیرد.
سرپرست معاونت برنامه ریزی فرمانداری ملارد در ادامه به الزامات صدور مجوز برای نانوایی های آزادپز اشاره کرد و گفت : بر اساس مصوبه کارگروه آرد و نان ، تامین سوخت دوم یکی از شروط صدور مجوز برای متقاضیان نانوایی آزادپز است.
وی افزود : نانوایی های آزادپز ملزم هستند ماهانه حداقل ۱۲۰ کیسه آرد آزاد با فاکتور رسمی خریداری کنند تا از هرگونه شائبه در خصوص استفاده از آرد یارانه ای جلوگیری شود.
در پایان این جلسه ، نمایندگان دستگاه های نظارتی گزارشهایی از روند بازرسی ها و برخورد با تخلفات در سطح نانوایی های شهرستان ارائه کردند.
انتهای پیام/