ضرورت دوگانه‌ سوز شدن نانوایی‌ های استان تهران برای تداوم تولید نان در شرایط بحران

معاون بازرگانی و تجارت خارجی اداره کل صمت استان تهران ، با تاکید بر اهمیت طرح دوگانه‌ سوز کردن نانوایی‌ ها ، آن را اقدامی پیش‌ دستانه برای تضمین تولید نان در زمان بحران دانست.

حسن میرزایی ، معاون بازرگانی و تجارت خارجی اداره کل صنعت ، معدن و تجارت استان تهران ، در جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان ملارد اظهار داشت : طرح دوگانه‌ سوز کردن نانوایی‌ ها ، گامی پیش‌ دستانه و ضروری است که می‌ تواند تداوم تولید نان را در شرایط اضطراری و بحران‌ های احتمالی تضمین کند.

 

وی با اشاره به تجربه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه افزود : این تجربه تاریخی نشان داد که در زمان بحران ، تامین و تولید نان از اهمیت حیاتی برخوردار است و نیازمند برنامه‌ ریزی‌های دقیق و تدابیر ویژه‌ ای است. اجرای طرح دوگانه‌ سوز کردن نانوایی‌ ها به عنوان یکی از این تدابیر کلیدی مطرح است.

میرزایی خاطرنشان کرد : با دوگانه‌ سوز شدن نانوایی‌ ها ، امکان استفاده از سوخت‌ های جایگزین فراهم می‌شود که این امر نقش مهمی در حفظ تولید و جلوگیری از تعطیلی نانوایی‌ ها در مواقع اضطراری خواهد داشت.

وی همچنین از مسئولان شهرستان ملارد خواست تا این طرح را جدی بگیرند و در اجرای آن همکاری لازم را داشته باشند تا در شرایط بحرانی هیچ گونه مشکلی در تامین نان مردم پیش نیاید.

 

کد خبر : N553485

انتهای پیام/

جایگاه اختصاصی تبلیغات شما در ملاردی ها
با خرید "قهوه" برای ملاردی ها از ما حمایت کنید

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.