کارگاه تخصصی نان و شیرینی در ملارد برگزار شد

استمرار چنین برنامه‌ هایی در سطح استان می‌تواند زمینه‌ ساز تحول در آموزش‌ های کاربردی و پیوند مؤثرتر میان آموزش و بازار کار باشد.

کارگاه تخصصی نان و شیرینی با هدف ارتقای مهارت‌ های مدیریتی و آشنایی با ظرفیت‌های تولید نان و شیرینی ، کارگاه آموزشی ویژه مدیران مدارس در هنرستان کبری زرگران ملارد برگزار شد. 

 

رسول آقاگلی سرپرست آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌ های استان‌ تهران گفت : این برنامه با محوریت آموزش عملی و آشنایی با فرآیند تولید نان‌ های حجیم و نیمه‌ حجیم طراحی شده و با استقبال مدیران مدارس همراه بود.

وی افزود : گروه های آموزشی ملارد در سال تحصیلی جاری به عنوان قطب درسی نان و شیرینی در شهرستان‌ های استان‌ تهران انتخاب شده و این کارگاه گامی مؤثر در جهت بهره‌ برداری از ظرفیت‌ های فنی و حرفه‌ ای منطقه محسوب می‌شود.

کارگاه تخصصی نان و شیرینی در ملارد برگزار شد

آقاگلی در پایان عنوان نمود : توسعه آموزش‌ های مهارتی در حوزه صنایع غذایی ، به‌ ویژه نان و شیرینی ، نقش مهمی در توانمندسازی نیروی انسانی و ارتقای کیفیت آموزشی هنرستان‌ ها دارد.

کارگاه تخصصی نان و شیرینی در ملارد برگزار شد کارگاه تخصصی نان و شیرینی در ملارد برگزار شد

 

 

کد خبر : N190318

انتهای پیام/

جایگاه اختصاصی تبلیغات شما در ملاردی ها
منبع خبر
آموزش و پرورش شهرستان‌ های استان‌ تهران
با خرید "قهوه" برای ملاردی ها از ما حمایت کنید

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.